Upoznajte KOIOS

Tim koji čini razliku

Specijalizirani smo za poslovnu inteligenciju i razvoj aplikacija u financijskoj industriji.
Mi smo tim iznimnih stručnjaka doraslih najzahtjevnijim projektima.

O nama

Našu snagu čine ljudi

Naša su najveća vrijednost ljudi, a njih biramo na osnovu znanja. Za nas je ključan kriterij iznimna ekspertiza koja omogućuje izvrsno obavljanje posla, što se na kraju materijalizira u rezultate naših klijenata. Naši zaposlenici neprekidno obnavljaju svoja stručna znanja, često u suradnji s vanjskim stručnjacima i akademicima, a u cilju izvrsnosti provodimo i strategiju “radničkog dioničarstva” te najbolji i dokazani zaposlenici dobiju priliku ući u suvlasništvo tvrtke.

Samo najbolje je dovoljno za naše klijente

Proveli smo brojne projekte za vodeće financijske institucije, a iz godine u godinu se opseg poslova na kojima radimo povećava te je prešao granice Hrvatske. Naš je odnos s klijentima uvijek partnerski i fokusiran na učinkovito rješavanje problema, što rezultira povjerenjem klijenata i novim angažmanima. Klijentima nudimo one usluge koje im mogu pružiti dodanu vrijednost i time poboljšati njihovo poslovanje. Samo najbolje za naše klijente.

 

Certifikati


SAS Certified Base Programmer for SAS9
SAS Certified Advanced Programmer for SAS 9
IBM Certified Designer Cognos 10 BI Reports
IBM Certified Designer Cognos 10 Multidim. Reports
Oracle Certified Associate PL/SQL Developer
Oracle Certified Associate Database 11g Administrator


SAS Certified Data Integration Developer for SAS9
SAS Certified Platform Administrator 9
SAS Certified BI Content Developer for SAS 9
MS
MS C

 

U cilju očuvanja okoliša, Koios sustavno provodi mjere nadzora potrošnje električne energije. Zahvaljujući uloženom trudu, potrošnja električne energije smanjena je s 9.751 kWh u 2013. godini na 8.554 kWh u 2014. godini, što predstavlja smanjenje od 12.25%.